ADIYAMAN / MERKEZ - Çatalağaç İlkokulu

04162482049
ÇATALAĞAÇ KÖYÜ ÇATALAĞAÇ KÜME EVLERİ NO: 11 MERKEZ / ADIYAMAN
Vizyon
Kendini sürekli yenileyen,okuyan, inceleyen, araştıran, analiz ve sentezler yapabilen kuşaklar yetiştirmek; bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı dünü, bugüne bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, öğrenci ve velilerin elbirliğiyle çevrede “Model Okul” olmaktır.
Misyon
Çatalağaç İlkokulu olarak; Bilimsel düşünebilen, bilgi üreten ve paylaşan, bilgisini kullanabilen moral ve motivasyonu yüksek, girişimci, kendisine güvenen, milli ve manevi değerlere bağlı sorumluluk sahibi bireyler yetiştirerek onları orta öğretime ve hayata hazırlamak için varız.
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM
SOBA
Ulaşım
Kendi özel araçlarımızla gidiş-geliş yapmaktayız. Adıyaman-Malatya arası çalışan hat minübüsleriyle de ulaşım yapılabilmektedir.
Yerleşim Yeri
Köyümüzün çevresi dağlık olup. Ulaşımın sağlandığı yol asfalttır. Ana yol ayrımı ile okul arası 1100 metredir.
İl Merkezine 38 km uzaklıktadır.